από € 825
Γύρος Ζακύνθου
7 ΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις:
20/07, 03/08, 17/08, 24/08

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για την Ζάκυνθο. Σε αυτό το πανέμορφο νησί του Ιονίου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις φυσικές ομορφιές του. Στο λιμάνι της Κυλλήνης θα επιβιβαστούμε σε φέρρυ μπόουτ που θα μας μεταφέρει σε 75’ στην πόλη της Ζακύνθου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Φιόρε του Λεβάντε όπως αποκαλείται η Ζάκυνθος. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η μέρα: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ - ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ - ΛΑΓΑΝΑΣ - ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ - ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εδώ ο Γρηγόριος Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη» και συνεχίζουμε για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλης. Από τον λόφο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της πόλης και μέχρι τις πελοποννησιακές ακτές. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσολεόντισας και το ερειπωμένο κάστρο. Περνώντας τις τρεις πύλες για να μπούμε μέσα θα συναντήσουμε εντοιχισμένο τον Λέοντα του Αγίου Μάρκου, σύμβολο της Γαληνότητας Δημοκρατίας των Ενετών. Επίσκεψη στην εκκλησία του Άη Γιώργη των Φιλικών, στην εικόνα του ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί Κολοκοτρώνης, Νικηταράς και άλλοι αγωνιστές της ελληνικής επανάστασης. Συνεχίζουμε για το λόφο του Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «ύμνο εις την Ελευθερία» και τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους». Συνεχίζουμε για τον Λαγανά που είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του Λαγανά για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Σπηλιές Κερίου και χρόνος ελεύθερος στο Μαραθονήσι για φαγητό και όσοι επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα: ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΙΜΕΣ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε για τα χωριά Άγιος Νικόλαος, Άγιος Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές και Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε στην Μονή που είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Μονή του Αγίου Γεωργίου στα Γκρεμνά, όπου θα θαυμάσουμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας «το Ναυάγιο». Αναχώρηση για τις Βολιμές, όπου θα κάνουμε στάση για λαδωτήρι και μέλι. Άφιξη στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για προαιρετικό γεύμα και προαιρετική επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η μέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Προαιρετική εκδρομή στην Κεφαλονιά)
Μετά το πρόγευμα η μέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να την αφιερώσετε στην Κεφαλονιά, όπου θα περάσουμε από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Μετά την αποβίβαση θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στο νησί με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προστάτη και πολιούχου του νησιού. Στη συνέχεια στο σπήλαιο Δογκαράτης, στο Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνη με προαιρετική βαρκάδα στην υπόγεια λίμνη με τα γαλαζοπράσινα νερά. Γεύμα προτείνουμε στο Αργοστόλι και περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζάκυνθο αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η μέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΡΓΑΣΙ - ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
Πρόγευμα και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον μεγάλο σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953. Στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, εδώ φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε το χωριό Αργάσι, θα δούμε τον Πύργο του Δομενεγίτη, όπου κρύψανε τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Εταιρείας. Περνούμε τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, και φτάνουμε στην μοναδική παραλία Μπανάνα και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η μέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στην Ζάκυνθο. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες.
7η μέρα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε την Ζάκυνθο. Θα επιβιβαστούμε στο φέρρυ μπόουτ που θα μας μεταφέρει στην Κυλλήνη και συνεχίζουμε οδικώς για την Πάτρα. Προσκύνημα στον Άγιο Ανδρέα και χρόνος ελεύθερος για γεύμα και ψώνια. Νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο προς το αεροδρόμιο της Αθήνας για την πτήση της επιστροφής, με τις αποσκευές μας γεμάτες υπέροχες αναμνήσεις.
20/07, 03/08, 17/08, 24/08
Με πτήσεις της Sky Express
20/07 03/08 17/08 24/08
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΚΩΔ. ΠΤΗΣΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
20/07 Larnaca Athens Sky Express GQ 607 08:00 09:45
26/07 Athens Larnaca Sky Express GQ 606 22:10 23:55
20/07
ΑΠΟ Larnaca
ΠΡΟΣ Athens
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ Sky Express
ΚΩΔ. ΠΤΗΣΗΣ GQ 607
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 08:00
ΑΦΙΞΗ 09:45 
26/07
ΑΠΟ Athens
ΠΡΟΣ Larnaca
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ Sky Express
ΚΩΔ. ΠΤΗΣΗΣ GQ 606
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22:10
ΑΦΙΞΗ 23:55 
Οι τιμές είναι ανά άτομο
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ DOUBLE SINGLE 1st CHILD
20/07, 24/08 €825 €1075 €629
03/08, 17/08 €875 €1155 €649
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
20/07, 24/08

DOUBLE:
€825
SINGLE:
€1075
1st CHILD:
€629
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
03/08, 17/08

DOUBLE:
€875
SINGLE:
€1155
1st CHILD:
€649
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα.
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων.
 • Τοπικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή για έξι (6) βράδια σε ξενοδοχείο 4* στην Ζάκυνθο.
 • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά.
 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Φ.Π.Α.
 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Φαγητό στο αεροπλάνο
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Η σειρά των εκδρομών ενδέχεται να αλλάξει.
 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.