HyperLink
Ταξιδιωτικοί Πράκτορες
Εξυπηρέτηση πελατών
(+357) 22 411111 | 25 721133 | 24 828700
Κλασική Ρωσία
7 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις:
18/7, 21/7, 28/7 και 3/8, 10/8, 15/8, 18/8, 22/8

Με απευθείας πτήσεις της Aeroflot
από
€1295
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου τώρα.


Πτήσεις
DATEFROMTOCARRIERFLIGHTTIME
18, 21, 28/7 και 3, 10, 15, 18, 22/8ΛΑΡΝΑΚΑΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗAEROFLOTSU 661814:30 - 18:55
24, 31/7 και 3, 9, 16, 21, 24, 28/8ΜΟΣΧΑΛΑΡΝΑΚΑAEROFLOTSU 207020:00 - 23:50

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Αγία Πετρούπολη τη «Βενετία του Βορρά» όπως την αποκαλούν με απευθείας πτήση. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΤΡΟΝΤΒΟΡΕΤΣ (ΠΕΤΕΡΧΟΦ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη Πετροντβόρετς (Πέτερχοφ) που βρίσκεται στη νότια ακτή του κόλπου της Φιλανδίας. Πρόκειται για το βασιλικό ανάκτορο Πέτερχοφ, ένα στολίδι της Ρωσικής αρχιτεκτονικής που οικοδομήθηκε από τον Μεγάλο Πέτρο ως θερινή κατοικία και εγκαινιάστηκε το 1723. Ένα μεγαλοπρεπές παλάτι με υπέροχες αίθουσες, επίχρυσα αγάλματα και περίτεχνα σιντριβάνια. Επίσκεψη και ξενάγηση στις αίθουσες του Μεγάλου Ανακτόρου και του Κάτω Πάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ
Πρόγευμα και στη ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε τον κεντρικό ναό της Πετρούπολης, το ναό του πολεμικού ναυτικού, και ακολούθως θα επισκεφθούμε ένα από τα πρώτα οικοδομήματα της πόλης, το φρούριο Πέτρου και Παύλου. Το πιο σημαντικό οικοδόμημα σε ολόκληρη την έκταση του φρουρίου είναι ο ναός Πέτρου και Παύλου, αυτοκρατορικό κοιμητήριο, με πρώτο που έχει ταφεί εδώ τον Μεγάλο Πέτρο. Στη συνέχεια Θα περάσουμε από την κεντρική οδό της πόλης, τη λεωφόρο Νέφσκι, γνωστή για τα θαυμάσια παλάτια των Γιουσούποφ, των Στρόγκανοφ και των Άνιτσκοφ και θα επισκεφθούμε ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης την πανέμορφη εκκλησία του Σωτήρα του Χυμένου Αίματος. Αρχικά ο ναός ήταν αφιερωμένος στην Ανάσταση του Κυρίου, όμως στη συνέχεια μετονομάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει το θάνατο του τσάρου Αλέξανδρου ΙΙ που δολοφονήθηκε εκεί το 1881. Το εσωτερικό της εκκλησίας καλύπτεται από 7.500 τετραγωνικά μέτρα υπέροχων ψηφιδωτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ -ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΜΙΤΑΖ - ΜΟΣΧΑ
Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου, το Ερμιτάζ. Ολόκληρο το μουσειακό σύμπλεγμα αποτελείται από τα Χειμερινά Ανάκτορα, επίσημη κατοικία των Ρώσων Τσάρων, το Μάλι (μικρό) Ερμιτάζ, το Στάρι (παλιό) Ερμιτάζ, το Νόβι (Νέο) Ερμιτάζ και το θέατρο του Ερμιτάζ. Στο Ερμιτάζ έχει συγκεντρωθεί μια από τις μεγαλύτερες συλλογές, που αριθμεί περίπου τρία εκατομμύρια έργα τέχνης και μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού. Μεταξύ άλλων φιλοξενούνται έργα των Λεονάρντο ντα Βίντσι, Πάμπλο Πικάσο, Ματίς, Γκωγκέν, Σεζάν, Μονέ, Ρέμπραντ και πολλών άλλων. Φιλοξενούνται ακόμα εκθέματα από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο, τη Ρώμη καθώς επίσης και από την Κύπρο. Συνεχίζουμε για το σιδηροδρομικό σταθμό και επιβίβαση στο τρένο για τη Μόσχα. Καθ’ όλη τη διαδρομή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ενδοχώρα που είναι πανέμορφη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΟΣΧΑ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΚΡΕΜΛΙΝΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μόσχας. Η ξενάγηση ξεκινά από την κόκκινη πλατεία, την τέταρτη σε μέγεθος πλατεία στον κόσμο, την οποία περιστοιχίζουν οι καθεδρικοί ναοί του Αγίου Βασιλείου και της Παναγίας του Καζάν, το μεγαλύτερο Ιστορικό Μουσείο της Ρωσίας, το Κρεμλίνο και το Μαυσωλείο του Λένιν. Συνεχίζουμε με την επίσημη κατοικία των Τσάρων με τα διοικητικά και κυβερνητικά κτίρια όπως τη Γερουσία και το Παλάτι των Συνεδρίων και την πλατεία του καθεδρικού με τον ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου βαπτίζονταν, τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου γινόταν η στέψη και τον ναό του Αρχαγγέλου όπου γινόταν η ταφή των Τσάρων. Συνεχίζουμε με πανοραμική περιήγηση, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το κεντρικό δρόμο Τβερσκάγια με τα πολλά καταστήματα, την πλατεία Λουπιάνκα με το κτίριο της KGB, το πασίγνωστο Θέατρο Μπολσόι κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΜΟΣΧΑ-ΝΟΒΟΝΤΕΒΙΤΣΙ-ΜΠΟΡΟΝΤΙΝΟ-ΠΑΡΚΟ ΝΙΚΗΣ-ΜΕΤΡΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι Νοβοντέβιτσι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της Μόσχας και τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο μουσείο Μποροντινό για να θαυμάσουμε τη ζωντανή αναπαράσταση της μάχης μεταξύ των Ρώσων και του Ναπολέοντα, όταν το 1812 ο μεγάλος Γάλλος κατακτητής είχε συντριβεί πλήρως μέσα σε έξι μήνες από του Ρώσους, στη μεγάλη μάχη κοντά στο χωριό Μποροντινό, μόλις 100χλμ από τη Μόσχα. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το πάρκο της Νίκης με τα πολλά μνημεία και σιντριβάνια, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες και ντόπιους. Η ξενάγηση μας θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο περίφημο Μετρό της Μόσχας που χαρακτηρίζεται ως ένα μεγάλο υπόγειο παλάτι-μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΜΟΣΧΑ-ΠΑΡΚΟ ΜΟΥΖΕΟΝ-ΑΡΠΑΤ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο πάρκο Μουζέον που είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο γλυπτών στη Ρωσία με πάνω από 1.000 μοναδικά εκθέματα. Ακολούθως θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο Αρπάτ για τα τελευταία ψώνια καθώς και το επιβλητικό πολυκατάστημα GUM στην Κόκκινη Πλατεία. Χρόνος ελεύθερος για ελαφρύ δείπνο (προαιρετικό) και ακολούθως μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα με καταπληκτικές εικόνες και αναμνήσεις από μια χώρα που είναι πλούσια σε κουλτούρα, ιστορία και πολιτισμό.

Τιμοκατάλογος
DATESDOUBLESINGLETRIPLECHILD
(Under 12)
18/7, 21/7, 28/7€1295€1465€1295€1099
3/8, 10/8, 15/8, 18/8, 22/8€1345€1515€1345€1149

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αγία Πετρούπολη & Μόσχα–Λάρνακα.

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

Μεταφορά με το υπερσύγχρονο τρένο SAPSAN Αγία Πετρούπολη-Μόσχα.

Διαμονή για 6 βράδια σε ξενοδοχεία 4*.

Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.

Έξι (6) δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Τοπικοί Ελληνόφωνοι Ξεναγοί.

Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός.

Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.

Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Βίζα εισόδου για την Ρωσία.

Ποτά στα φαγητά.

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ασφάλεια ταξιδίου.

Σημαντικές Πληροφορίες

Για την έκδοση βίζας απαιτούνται διαβατήριο, 1 πρόσφατη φωτογραφία, €50 για Κυπριακά διαβατήρια (με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα) και προσωπικά στοιχεία (επάγγελμα, τηλέφωνο και διεύθυνση) και πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία μας 25 μέρες πριν την αναχώρηση.

Η επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Λένιν δεν είναι πάντα εφικτή, γιατί το Μαυσωλείο είναι ανοιχτό μόνο λίγες ώρες την ημέρα και υπάρχει μεγάλη αναμονή λόγω πολυκοσμίας.

Σε περίπτωση που το μουσείο Μποροντινό βρίσκεται υπό ανακαίνιση, θα επισκεφθούμε το μουσείο Διαστήματος.

Όροι και Πολιτική Ακύρωσης

Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού 50 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.

Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show), παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου τώρα.
© 2011 Xenos Travel by Royal Holidays. All Rights Reserved. Designed and developed by Polymedia
Powered by Polymedia Business Manager